Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در دیدار سفیر اتریش با شهردار منطقه۲۲ مطرح شد؛ اشتفان شولتس (سفیر کشور اتریش) جایگاه مدیریت شهری و علمی منطقه۲۲ را گسترده دانست و بیان کرد: امکانات زیست محیطی و فضای سبز منطقه۲۲ از افتخارات شهر تهران است.

اشتفان شولتس با تاکید بر اینکه گردشگری با کیفیت و منطبق با محیط‌زیست، تضمین‌کننده ایجاد اشتغال است، تصریح کرد: کشور اتریش برای یک همکاری ساختاری و هدف‌‌مند با شهرداری منطقه۲۲، در حوزه‌های مختلف آمادگی کامل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر کشور اتریش با بیان اینکه کشور اتریش با تکیه بر نیروی انسانی و محیط زیست به این جایگاه جهانی رسیده است گفت: به دنیال این هستیم که گردشگری بر مبنای محیط زیست و فضای سبز در کشورمان ایجاد کنیم. در این راستا در ۳۰سال گذشته ۴۰ دریاچه بزرگ را در کشورمان پاکیزه کرده‌ایم و از کیفیت آب شرب برخوردار شده‌اند.

 وی در ادامه با اشاره به ایجاد نیروگاه خورشیدی در شهر رفسنجان با حضور متخصصان اتریشی گفت: آمادگی هرگونه همکاری را در راستای انتقال تجربیاتمان در موضوع محیط زیست و انرژی‌های تجدید پذیر داریم.

 در ادامه بازدید میدانی از میدان اتریش انجام شد و سفیر کشور اتریش در طی این بازدید عنوان کرد: با وجود پتانسیل‌های دیده شده در منطقه و بخصوص در میدان اتریش می‌توانیم کنسرت‌های کلاسیک مشترک ایران و اتریش را برای شهروندان در این میدان برگزار کنیم.

علی نوذرپور (شهردار منطقه۲۲) در این دیدار گفت: منطقه۲۲ تهران به دلیل دارا بودن فضای سبز، نزدیکی به ارتفاعات البرز و هوای سبک و خنک از موقعیت مناسبی برای بهره‌برداری از تکنولوژی‌های نوین محیط زیست برخوردار است.

 وی با بیان شباهت‌های فضای سبز و محیط زیستی منطقه۲۲ با کشور اتریش اظهار داشت: این منطقه در بحث انرژی‌های تجدید‌پذیر و محیط زیست به عنوان منطقه پیشتاز و پایلوت در تهران انتخاب شده است و از تجربیات کشور اتریش در این موضوعات استفاده خواهیم کرد.

علی نوذرپور با استقبال از طرح‌ها و ایده‌های نوین کارشناسان اتریشی در منطقه گفت: منطقه ۲۲ پذیرای ایده‌های تکنولوژی‌های نوین با رویکرد محیط زیستی است و اجرای پارک‌های ایمنی و اکوپارک با این رویکرد در حال انجام است.

 وی در ادامه با اشاره به باز طراحی میدان اتریش اعلام کرد: کمیسیون طراحی شهری منطقه با رویکرد توسعه پایدار به باز طراحی محیطی میدان اتریش پرداخته و به دنبال تقویت تعاملات اجتماعی و سرزندگی شهروندان در این میدان است.

میدان اتریش در سال ۱۳۸۳ براساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران از میدان گلها به نام "اتریش" تغییر نام پیدا کرد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۸۵۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، بیان کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم. لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه دراز مدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد.

وی ضمن تبریک روز معلم، افزود: گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند. همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 6094907

دیگر خبرها

  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • رویکرد نوین ثبت احوال برای ارائه خدمات به والدین با سامانه تعاملی نام