Web Analytics Made Easy - Statcounter

موافقت‌نامه محرمانگی طرح‌های میدان محور و همچنین تفاهم‌نامه ایجاد مرکز مشترک ازدیاد برداشت بین دانشگاه "صنعت نفت" و دانشگاه "مونتان لئوبن" اتریش به امضاء رسید.

به گزارش ایسنا، دانشگاه صنعت نفت به عنوان یکی از مراکز پیشرو در فازهای پیشین طرح‌های میدان محور و به منظور اجرای موفقیت‌آمیز طرح ازدیاد برداشت میدان گچساران و انتقال فناوری‌های روز دنیا، دانشگاه مونتان لئوبن اتریش را به عنوان  یکی از شرکای  خارجی خود انتخاب نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروفسور "هولگر اوت"، رئیس بخش مهندسی مخازن دانشگاه مونتان لئوبن اتریش به همراه هیئتی در دانشکده نفت اهواز حضور یافت و با رئیس دانشگاه صنعت نفت دیدار کرد.

در جلسه نوبت صبح این دیدار در رابطه با امکان همکاری‌های مشترک در زمینه طرح‌های میدان‌محور، توسعه آزمایشگاه‌ها، غنی‌سازی محتوای دروس کلاسیک، آموزش‌های حرفه‌ای و فعال‌سازی تفاهم‌نامه قبلی میان دو دانشگاه تبادل نظر، و مقرر شد تا مرکز ازدیاد برداشت با نگاه ویژه به ازدیاد برداشت در مخازن شکاف‌دار به صورت مشترک راه‌اندازی شود.

پروفسور اوت در ادامه با حضور در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده نفت اهواز به ارائه سمیناری تحت عنوان "کاربرد سنگ‌های دیجیتال در ازدیاد برداشت نفت" پرداخت. این سمینار که با همکاری انجمن SPE برگزار شده بود، با استقبال بی‌نظیر دانشجویان دانشکده‌های نفت اهواز و آبادان روبه‌رو شد.

وی در ابتدای این سمینار توانایی‌ها و تیم‌های تحقیقاتی دانشگاه مونتان لئوپن را معرفی کرد و سپس به مباحث تخصصی در زمینه کاربرد سنگ‌های دیجیتال و میکرو سی تی اسکن‌ها در ازدیاد برداشت نفت پرداخت.

به گزارش ایسنا، در پایان این سمینار و در جلسه بعد از ظهر، موافقت‌نامه محرمانگی طرح‌های میدان محور و همچنین تفاهم‌نامه ایجاد مرکز مشترک ازدیاد برداشت به امضای طرفین رسید و نمایندگان دانشگاه لئوبن و کمیته تخصصی مناطق نفت‌خیز جنوب (کارفرمای طرح‌های میدان‌محور) و  کمیته تخصصی دانشگاه، در خصوص موارد تخصصی مربوط به طرح گچساران به بحث و گفت‌و گو پرداختند. در این دیدار همچنین تمهیدات لازم جهت غنی‌سازی و کاربردی شدن خدمات طرف اتریشی اندیشیده شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۸۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟

به گزارش همشهری آنلاین، خط ۱۰ که نیمه شمالی تهران را پوشش می‌‎دهد از مناطق ۲۱ و ۲۲ در غرب تهران شروع می شود و به فلکه سوم تهرانپارس می رسد و در طول مسیر مناطق ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ را هم پوشش می دهد.

محمد علی پاشا زانوسی، مدیر پروژه پیمانکار شرکت بین الملل عمران سریر در این بازدید آخرین وضعیت خط ۱۰ مترو را تشریح کرد و گفت: «اکنون در کارگاه ایستگاه تبادلی و تقاطعی با خط ۶ مترو (Y۱۰-Z۶ ) هستیم که این ایستگاه ۱۴۲ متر طول دارد. حدود ۹۰ هزار متر مکعب احجام و ۳۴ هزار متر مکعب هم بتن ریزی پیش بینی شده و این ایستگاه یک تونل فرعی به طول ۱۹۰ متر دارد که در حال حفاری است.»

فرشاد نامی مشاور پروژه کارگاه متروی میدان المپیک هم وضعیت کارگاه میدان دهگده المپیک را تشریح و عنوان کرد: «پروژه تجهیز کارگاه میدان دهکده المپیک (منطقه ۲۲) از سال ۱۴۰۰ شروع شد و اکنون در حال حفاری شمع‌های سازه نگهبان هستیم. بعد از حفاری شمع‌ها با روش تاپ‌داون سازه نگهبان ایستگاه و تراز آن را شروع می‌کنیم.»

شاهرخ حیدری مدیر پروژه مهندسین مشاور شرکت بهرو هم در این بازدید به وضعیت ایستگاه میدان اتریش اشاره و عنوان کرد: «در طراحی این ایستگاه باتوجه به زمین‌های موجود و همکاری شهرداری مناطق عمق خط را کاهش دادیم و این امر می‌تواند دستاوردهایی اعم از کاهش هزینه و افزایش سرعت اجرا داشته باشد. عمق ایستگاه میدان اتریش ‌۲۱ متر و تراز ریل آن ۱۸ متر است. حدود ۵۰ درصد ایستگاه به تراز کف رسیده و سریعا بتن ریزی شروع می‌شود.»

به گفته حیدری تی بی ام از ایستگاه دریاچه به سمت ایستگاه میدان اتریش در حال حرکت است و به زودی ایستگاه به مرحله ای می رسد که تی بی ام از آن عبور می کند و به محض عبور دستگاه سایر فعالیت‌ها می‌تواند انجام شود.

او در پایان تاکید کرد: «برنامه بهره برداری ما از ایستگاه حدوداً ۳۰ ماهه است و ایستگاه میدان اتریش که جزء ایستگاه‌هایی است که در فاز اول و سال ۱۴۰۴ بهره برداری می شود.»

کد خبر 848677 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مترو خط ۱۰ شهردارى تهران تهران مترو تهران

دیگر خبرها

  • صدور بیانیه تکراری درباره میدان آرش هیچ حقی برای کویت ایجاد نمی‌کند
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • بیانیه‌های تکراری، حقی برای کویت در مورد میدان آرش ایجاد نمی‌کند
  • بیانیه‌های تکراری، حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نمی‌کند
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد
  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران
  • کنعانی: بیانیه‌های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد «آرش» ایجاد نخواهد کرد
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟